De Nederlandse journalist Mike is er in Senegal  getuige van dat een vrouw op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Het zijn beelden die hem in zijn dromen blijven achtervolgen. 

Wanneer hij na anderhalf jaar naar Rwanda reist is zijn beroep nog slechts een dekmantel voor zijn deelname aan een geheime internationale missie in samenwerking met de geheime diensten van Israël en Frankrijk. Het doel van deze samenwerking is het voorgoed uitschakelen van een van de gevaarlijkste mannen op het Afrikaanse continent en het vernietigen van een opleidingskamp van de terreurorganisatie Al-Qaida.

Als een vliegtuig met daarin de Rwandese president Habyarimana en de president van Burundi Ntaryamira met twee SAM 7 raketten wordt neergeschoten, werkt dat als lont in het kruitvat en laait de stammenstrijd tussen Hutu’s en Tutis’s weer op.  

 

Een bloedstollend spannende thriller en de ontrafeling van een complex en onvoorstelbaar complot. 

  

Auteur

Ronnie Rokebrand

 

Uitgeverij

Uitgeverij LetterRijn in Leidschendam

 

Verschijningsdatum

Operatie Hanokmin is in mei 2018 verschenen en verkrijgbaar bij alle boekwinkels en online boekenverkopers.

 

Prijs

Nu slechts € 7,95.

Bestelt u via het contactformulier, dan betaalt u geen verzendkosten. U kunt ook € 7,95 overmaken op bankrekening NL06 RABO 0147345081 t.n.v. N.E.G. Rokebrand. Zorg er dan wel voor dat u uw adresgegevens vermeldt! U ontvangt het boek vervolgens  binnen 5 werkdagen.